Wegens uitbreiding 4 nieuwe VACATURES [inmiddels vervuld]

Vanwege de aankomende uitbreiding in januari zijn er VIER(!) nieuwe chauffeur vacatures bij Jan Bakker! Daar zit er vast ook een voor jouw tussen?

Als chauffeur bij Jan Bakker ben je een hele belangrijke schakel tussen ons en de klant. Jij zorgt ervoor dat de producten op een veilige en nauwkeurige wijze bij de klanten worden geleverd. Daarmee ben je het visitekaartje van ons bedrijf en sta je onze klanten altijd netjes te woord.

  • Bijvoorbeeld als Walking floor chauffeur: Voel jij je thuis in de agrarische sector? En gaat je hart sneller kloppen als je in een landelijke omgeving rijdt? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de functie van Walking floor chauffeur!
  • Of als Tankwagen chauffeur: Stroomt het chauffeursbloed door jouw aderen? Ben je niet vies van een beetje mest? En laat je iedereen een poepie ruiken met je stuurmanskunsten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  • Of is Kipper chauffeur meer iets voor jou: Is er voor jou niks mooiers dan onderweg zijn op de Nederlandse strak geasfalteerde wegen? En bestuur jij een kipper, achteruit, op onverhard terrein, met het grootste gemak? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de functie van Kipper Chauffeur Wegenbouw!
  • Heb je geen C/CE rijbewijs? Of geen ervaring als chauffeur? Geen probleem. Als jij denkt dat je de pk’s van een vrachtwagen aan kunt dan helpen wij jouw jongensdroom waar te maken. Als Leerling chauffeur. Via ons BBL leertraject leiden we nieuwe chauffeurs op tot ervaren bestuurders.

Dus zie jij jezelf als chauffeur bij ons aan de slag gaan, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Bekijk de volledige vacatures op deze website via vacatures onder het hoofdmenu ‘over ons’ en mail je reactie naar sollicitatie@janbakker.nl.