Sluit nog snel uw Corngold® doorvoercontract af met aantrekkelijke kortingen!

Corngold® is een vers maïsglutenvoer dat vrij komt bij de zetmeelwinning uit korrelmaïs. Het maïsglutenvoer bestaat uit een mengsel van maïszemelen, maïsweekwater en maïs-screenings, ingedroogd tot ca 42 % ds. Het is een geelachtig, fris en smakelijk product welke het gehele jaar door beschikbaar is.
Corngold® bevat een hoog aandeel zetmeel. Het is door de hoge concentratie en de verhouding van energie, eiwit en bestendig zetmeel uitstekend in balans. Corngold® is een smakelijke krachtvoervervanger, dat vergelijkbaar is met een hoogwaardige brok.
De combinatie van zetmeel, bestendig zetmeel en een hoog DVE-gehalte zorgt in melkveerantsoenen voor een hogere melkproductie en een nauwere vet/eiwit verhouding. Het is ook een uitstekend product voor rosékalveren en vleesstieren vanwege het hoge drogestofgehalte, smakelijkheid, goede verteerbaarheid en het hoge zetmeelgehalte. Deze eigenschappen zorgen voor een hogere groei per dag en een betere bevleesdheid. Gebruik indien nodig extra kalk in het rantsoen voor de juiste Ca/P-verhouding.

Om u te kunnen laten profiteren van kortingen is er het doorvoercontract. Hoe meer u afneemt hoe hoger de korting!!

Nieuw  bij het doorvoercontract is dat u ook de gehele hoeveelheid in één keer kan afnemen, op het moment dat u denkt dat het het gunstigst is.

Wees er snel bij, want de uiterlijke datum is tot 1 november.

Heeft u interesse? klik HIER voor uw vertegenwoordiger in uw regio.

Sluit nog snel uw Corngold® doorvoercontract af met aantrekkelijke kortingen!