Over ons

“Ondernemerschap met boerenwijsheid”

Het ondernemerschap van Jan Bakker heeft door de jaren heen interessante ontwikkelingen beleefd. In 1985 werd gestart met de fouragehandel. Daarna kwam de mesthandel erbij die goed aansloot bij de bezoeken aan de boerderijen. De handel in aardappelen volgde. En om de handelsproducten te kunnen vervoeren ontstond de transporttak. Net zoals het bedrijf veranderde, veranderde ook de omgeving. Boerenbedrijven zijn er nu minder in aantal, maar groter in omvang.

De eisen rondom handel in voer en voedingsmiddelen zijn ook omvangrijker geworden, want naast kwaliteit worden tegenwoordig zaken als duurzaamheid en veiligheid voor personeel geregeld in certificering. Meebewegen in alle ontwikkelingen heeft nieuwe inzichten opgeleverd die nieuwe keuzes tot gevolg hebben, zoals de ontwikkeling van een energiecentrale in Harderwijk. Daarbij hebben de persoonlijke interesses van oprichter Jan Bakker ervoor gezorgd dat melkveehouderij en akkerbouw werden toegevoegd als bedrijfstakken. De totale bedrijvigheid is nauw met elkaar verweven en vormt een stevige basis waarmee Jan Bakker al jaren een betrouwbaar begrip is in de wijde regio. In dit magazine presenteren we met trots ons brede aanbod van diensten en bedrijvigheid, aangestuurd vanuit onze vestiging in Hattemerbroek. Deze vestiging is ontworpen en gebouwd met het doel volledig energieneutraal te zijn. De zonnepanelen op de daken van de gebouwen op ons bedrijfsterrein leveren ruimschoots de benodigde elektriciteit.

Het terrein, direct gelegen aan de A28 en A50, is een compleet mobiliteitscentrum met onder andere een tankstation, een wasstraat en een bandencentrum, toegankelijk voor iedereen. Met de gemeente Oldebroek is daarnaast afgesproken dat er parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor vrachtwagens van andere transportbedrijven die anders bijvoorbeeld in woonwijken worden geparkeerd. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijfsterrein, onze bedrijven, onze diensten en onze ideeën voor de toekomst. Tot snel!

Hoofdkantoor
Duurzaamheidstraat 78
8094 SB Hattemerbroek

Postadres
Postbus 20
8096 ZG Oldebroek

085 - 30 13 300
info@janbakker.nl

Vind een vertegenwoordiger bij u in de buurt

Contact opnemen