Vrachtauto’s wijken voor stormbaan op Jan Bakker Zomerfeest

Het begint een gewaardeerde traditie binnen ons bedrijf te worden: het Jan Bakker Zomerfeest. Afgelopen zaterdag vond het voor de derde keer plaats. Zo’n 450 collega’s, partners en thuiswonende kinderen genoten van het lekkere weer, goed eten en drinken en de ongedwongen, gezellige sfeer.

Waar normaal een rij vrachtauto’s staat, was het plein nu het terrein voor de jongste gasten. Met een 40 meter lange stormbaan, springkussens, een grote zandbak en sproeiers voor de nodige afkoeling was er voor hen volop plezier. Ook de volwassenen vermaakten zich opperbest. Op het hele terrein waren er continu geanimeerde gesprekken en lachsalvo’s te horen. Collega’s of niet, iedereen wist elkaar te vinden in de gezellige Jan Bakker familie.

Directeur Angela Docter-Bakker:  “Met het Zomerfeest willen we onze medewerkers bedanken voor hun gemotiveerde inzet voor ons bedrijf. Maar ook hun gezinnen willen we onze waardering laten blijken. Werken bij Jan Bakker vraagt vaak om flexibiliteit en dat heeft ook impact op het gezin. We zijn een familiebedrijf en met dit soort bijeenkomsten hebben we partners en thuiswonende kinderen er graag bij.”

De catering van deze dag was in handen van Slagerij Van Guilik uit Hattemerbroek. Zij voorzagen iedereen van koele drankjes, ijsjes en smakelijke hapjes. Ook hun uitgebreide buffet viel in zeer goede aarde. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag!