Open Dagen 2019: een jaar later!

Weet u ze nog? De Open Dagen in 2019? Vandaag precies een jaar geleden!

De lancering van het nieuwe logo, de slogan, de huisstijl, de website en de opening van het gehele terrein inclusief kantoor, loods, werkplaats, bandenservice, wasstraat, tankstation en weegbrug gingen niet ongemerkt voorbij. Op twee zonnige dagen mochten we in totaal bijna 20.000 gasten verwelkomen!

Wat voelde het goed dat zoveel bezoekers het openingsfeest met ons wilden vieren. Maandenlang was er door velen hard gewerkt, er was eten en drinken in overvloed, er waren vrienden, familie en bekenden, de sfeer was uitstekend en de reacties overweldigend.

De Open Dagen lieten zien waar wij voor staan; Samen Sterk. De verbinding onderling was daarbij voelbaar. Met elkaar hebben we het geheel vormgegeven en we waren er trots op dat te delen.  Dat zijn we nog. Trots op onze medewerkers en hoe we met zijn allen een eenheid vormen. In goede maar ook in onzekere tijden.

Zullen we nog één keer samen genieten? Ga in een gemakkelijke stoel zitten, pak er een hapje en drankje bij en laat je door onderstaande filmpjes even terug voeren naar de sfeer en de gezelligheid van de Open Dagen 2019!

 


Ps. Heb jij nou ook nog mooie foto’s of video’s van de Jan Bakker Opendagen 2019? We zouden het leuk vinden als je deze met ons wilt delen! Stuur ze naar onze facebookpagina, instagramaccount of mail naar i.pietersma@janbakker.nl.