Stro: dé bloembollen beschermer!

De nieuwe oogsten stro worden uitgeleverd en de zomervakantie is in volle gang… tijd voor de bloembollentelers om na te denken over de tweede helft van 2020. En dan specifiek over het beschermen van de bloembollen tegen vorst. Een veel gekozen optie is het bedekken van de akkers met stro. Jan Bakker voorziet u graag van stro om de bloembollen te helpen overwinteren!

Als handelaar en vervoerder van fourage zijn wij sinds 1985 actief en bieden wij een breed assortiment aan ruwvoer, bijproducten en strooisels. Met ons brede netwerk van aanbieders in zowel binnen-als buitenland hebben we altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Onze eigen gespecialiseerde binnendienst regelt de planning, facturatie en certificering. Ook heeft dit team de juiste kennis in huis om u als tulpenteler te kunnen ondersteunen met marktconforme vraagstukken en brengen we vraag en aanbod bij elkaar. De transporten worden hoofdzakelijk uitgevoerd door ons eigen wagenpark waarin we de beschikking hebben over een ruim aantal- en diverse transportmiddelen. Daarmee zijn wij, en u, altijd verzekerd van passend vervoer en kunnen we snelle ophaal- en levertijden garanderen.

De unieke combinatie van fouragehandelaar met een breed netwerk, gespecialiseerde binnendienst en eigen wagenpark betekenen voor u eerlijke en scherpe tarieven.

 

Interesse in deze mail en wilt u stro kopen of meer informatie? Neem dan contact op met accountmanager Mark. Hij staat u graag vrijblijvend te woord en doen het liefst waar hij goed in is: met mee denken in oplossingen en mogelijkheden. Je kunt hem bereiken op 06 57 77 83 54 of via m.smal@janbakker.nl.