Nieuwe vertegenwoordiger team Fourage

Per 1 april jl. is Maikel van Zelm bij ons gestart als vertegenwoordiger Fourage.

In Maikel hebben wij een goede opvolger gevonden nu Henri van Ingen zich volledig op zijn eigen melkveebedrijf gaat richten. Er heeft inmiddels een verdeling van klantenportefeuille plaatsgevonden en Maikel zal actief zijn voor Jan Bakker Fourages B.V. in het gebied Midden Nederland – Zuid. Alle desbetreffende klanten hebben hierover inmiddels een brief met bijlage ontvangen.

 

Even voorstellen

 

Maikel van Zelm

Maikel is 31 jaar oud en heeft in zijn jeugdjaren zowel op een akkerbouwbedrijf als melkveehouderij gewerkt, waar zijn liefde voor de agrarische sector ontstaan. Na de opleiding Veehouderij is hij op diverse plaatsen in de agrarische keten werkzaam geweest. Als bevelvoerder in opleiding bij de vrijwillige brandweer is Maikel van nature gericht op samenwerken en communiceren; wij hebben er alle vertrouwen in dat dit ook bij onze klanten probleemloos zal verlopen.

Mochten er vragen zijn of wilt u kennismaken met Maikel, dan kunt u contact met hem opnemen op telefoonnummer 06-83579335 of per mail op m.vanzelm@janbakker.nl.