Impressie Nieuwjaars drive-thru

Een geslaagde drive-thru op zaterag 9 januari jl. Al onze medewerkers kregen zoals gebruikelijk in onze organisatie een nieuwjaarspakket aangeboden als dank voor hun inzet het afgelopen jaar. Normaal gesproken in een gezellige, informele setting waarbij we elkaar de beste wensen kunnen overbrengen. Helaas waren ook wij genoodzaakt het dit jaar in een ander jasje te steken door de huidige corona omstandigheden.
Volledig coronaproof kon men met de auto langs diverse stands rijden waar; met liefde koffie met een gebakje werd geserveerd, de JB kalender mét persoonlijke noot van de directie werd uitgereikt, een lekkere portie minihapjes klaarstond en waar het tweedelige nieuwjaarspakket [full-service] in je kofferbak werd gezet. Het geheel natuurlijk sfeervol aangekleed in de Jan Bakker huisstijl.
Een speciale dank gaat uit naar Topslagerij van de Weg en Kaasboerderij de Brienenshof voor het samenstellen van de ambachtelijke nieuwjaarspaketten. In onderstaande slider een impressie van deze Jan Bakker drive-thru.