Sinterklaas- en Eindejaarsfeest editie 2023

Op zaterdag 25 november vond het grote Jan Bakker Sinterklaas- en Eindejaarsfeest plaats. Dit festijn werd voor de tweede keer in MFC Hart van Oosterwolde.

Sinterklaas kwam ook dit keer aan in een mooi versierde vrachtwagen van Jan Bakker. Hij werd vergezeld door maar liefst 5 enthousiaste Pieten! Alle kinderen kregen een cadeautje en Sint had voor de meeste kinderen een klein woordje. Tussendoor werd er door een enthousiaste Piet een koor van moeders en even later een koor met vaders geformeerd. Er is wel zangtalent bij Jan Bakker!!

Zonder anderen tekort te doen gaat onze dank in het bijzonder uit naar de vijf Pieten en Sinterklaas die het Jan Bakker kinderfeest weer mogelijk maakten. Hartstikke bedankt toppers!

Vanaf 18:00 uur stroomde de zaal vol met alle andere collega’s, partners van en thuiswonende kinderen, en genoten we met elkaar van een heerlijk buffet! Onderstaand een greep uit de mooie foto’s die Kelly (@vankellyshand) maakte. Klik hier om alle foto’s van het feest te bekijken.