File op bedrijvenpark H2O: Nieuwjaarsdrive-thru

Afgelopen zaterdag stonden de vrachtauto’s weer netjes in de rij en was het tijd voor de Nieuwjaars drive-thru. Net als vorig jaar geheel coronaproof en in stijl. We maakten er een feestje van!

Alle werknemers van Jan Bakker waren welkom om samen met hun gezin het welverdiende pakket op te halen: zoals elk jaar een uitgebreid en lokaal pakket van Slagerij van de Weg uit Oldebroek. Tevens een, elk jaar wisselend, aanvullend pakket. Dit keer van Kaasboerderij De Polderzoom uit Dronten. Diverse kazen met karakter; dat past goed bij onze organisatie!

Er ontstond een heuze file op H2O maar er was gelukkig genoeg te beleven. Van koffie of thee, een taartje, drinken met iets lekkers voor de kinderen, een puzzel, twee te gekke clowns van Rojo Events, iets warms van Oma’s Verse Frietkraam en natuurlijk je ogen uitkijken naar het strak geparkeerde wagenpark.

En het mooiste van alles? Met elkaar, voor elkaar! De uitdeelposten worden bemand door o.a. kantoorpersoneel; zo zijn er toch korte contactmomenten tussen collega’s die elkaar anders weinig zien. En die vrachtwagens komen natuurlijk niet vanzelf strak in de rij, daar hebben vele chauffeurs zich voor ingezet. Achter de schermen zijn nog veel meer collega’s bezig om zo’n dag mogelijk te maken. Alle inzet, ook die voor de massale opkomst, is geweldig! SamenSterk!