Vanavond: Hét landbouwverkiezingsdebat (voorbij de polarisatie) 20:00 uur

De vorige kabinetsperiode stond in het teken van kringlooplandbouw en eindigde in de stikstofcrisis-impasse. De komende vier jaar is de taak van het nieuwe kabinet om nieuw perspectief te schetsen voor boer, burger en natuur. De nieuwe Tweede Kamer zal daarin scherp moeten toezien.
Om te weten te komen wat de zienswijzen zijn van de verschillende partijen worden aan de hand van vijf thema’s worden politici in tweegesprekken uitgedaagd met oplossingen te komen voor schijnbare tegenstellingen. Geen politieke stokpaardjes berijden, maar zoeken naar overeenkomsten in elkaars standpunten om de verschillen te verkleinen. Voorbij de polarisatie.
Ieder thema wordt ingeleid door een video van een boer die met dit thema worstelt. Deskundigen op het gebied van de thema’s staan paraat om eventueel aanvullingen te geven.

Jan Bakker steunt

Jan Bakker maakt de uitzending mede mogelijk door haar donatie. Met het huidige beleid in het achterhoofd zal de komende kabinetsperiode en daarmee het perspectief in de agrarische sector cruciaal zijn. We brengen daarom het debat graag bij u onder de aandacht.

Kijken

Meld u aan en kijk het debat gratis vanavond 20:00 uur via de online uitzending van Agrio TV. Om mee te doen hoeft u geen app te installeren, Agrio TV Live werkt in de webbrowser op pc, laptop, tablet of telefoon.
Niet in de gelegenheid om live te kijken? Meld u dan toch aan, u ontvangt dan na afloop automatisch de terugkijklink in uw mailbox.