25 jaar in dienst: René Eelderink en Aart Beijeman

Al 25 jaar werken ze bij Jan Bakker: René Eelderink en Aart Beijeman. Daar zijn ze trots op, maar dat geldt ook voor ons! We zijn blij dat ze al zo lang ons bedrijf vertegenwoordigen richting onze relaties!

Zo’n jubileum blijft bijzonder en dat hebben we niet zomaar voorbij laten gaan. Afgelopen zaterdag, 8 juni, stonden we hier uitgebreid bij stil tijdens een feestelijke receptie voor hun relaties en collega’s. Daarvoor werden de jubilarissen thuis opgehaald door twee versierde trucks, met voorop een groot spandoek met eigen foto en tekst. Daarna vertrok het gezelschap naar het kantoor van Jan Bakker in Hattemerbroek, waar de feestelijke receptie plaatsvond.

Nadat de eerste bezoekers René en Aart en hun partners hadden gefeliciteerd met deze mijlpaal, nam Henk van de Vosse namens de directie het woord om hun dank en respect uit te spreken voor de inzet van beide mannen voor het bedrijf én hun klanten. Om dat te beklinken reikte hij aan beiden een cheque uit van 12.500 euro. Als blijk van waardering voor het gezin achter de jubilarissen, ontvingen de vrouwen een mooie bos bloemen.

Voor de aanwezigen was er ’s avonds nog een activiteit. De vrachtwagen met kuilbalen, die overdag al voor de nodige speculaties had gezorgd, werd de werkplaats binnen gereden. Het doel werd snel duidelijk: de balen werden in één partij bij opbod verkocht. De opbrengst is bestemd voor de hospice in Nunspeet. Er werd fanatiek geboden met een fantastisch resultaat: maar liefst 5.000 euro voor 44 balen, met daarbovenop een losse donatie van 50 euro; geweldig nieuws voor de hospice!