De nieuwe oogst van stro is deze week losgebarsten!

Vanuit Frankrijk is sinds deze week weer volop nieuwe oogst gerststro leverbaar. Nadat de oude oogst is geëindigd op een hoog prijsniveau is dat nu, met de komst van de nieuwe oogst, vooraleerst voorbij. Jan Bakker Fourages kan u nieuwe oogst stro leveren tegen aantrekkelijke tarieven! Dit jaar verwachten wij na de oogst een forse prijsstijging van het stro, onze aanbieding geldt daarom alleen voor stro welke direct uit de oogst te leveren is.

Gerststro is per direct leverbaar en vanaf globaal 10 juli verwachten wij ook de eerste vrachten tarwestro vanuit Frankrijk te kunnen leveren.

Het stro van nieuwe oogst is zowel gesneden als ongesneden te verkrijgen. Tarwestro is bij uitstek geschikt als strooisel en gerststro is door zijn eigenschappen uitstekend geschikt om te voeren. Beide producten zijn droog, mooi blank van kleur en hebben een stevige structuur. Stro wordt door ons geleverd per volle vrachtauto van circa 13 ton, waarbij de vrachtauto is uitgerust met een walking-floor oplegger.

Voor directe bestelling of vrijblijvend meer informatie belt u vandaag nog met onze vertegenwoordigers! Zij staan u graag te woord. Klik HIER voor de vertegenwoordiger van uw regio.

Stro uit nieuwe oogst verkrijgbaar