Komend sportseizoen is Jan Bakker opnieuw op de voorkant van het shirt van OWIOS te bewonderen. Ons bedrijf is, samen met Van Werven Infra & Recycling opnieuw trotse hoofdsponsor van OWIOS. 

 

Hoofdsponsor

“Seizoen 2017-2018 staat alweer voor de deur. Voor OWIOS weer een stap dichterbij het honderdjarig bestaan in 2025. Voor Jan Bakker pas het vierde seizoen als hoofdsponsor van de grote OWIOS familie, maar waarvan het einde nog lang niet in zicht is. Wij onderschrijven dan ook een uitspraak van de voorzitter: “Maatschappelijke, regionale betrokkenheid vinden wij erg belangrijk”. Oldebroek en omgeving mag trots zijn op een vereniging die naast voetbal, zich ook inzet voor andere evenementen in de regio, zoals Toer de Dellen.

Samenwerking

In de bestaansgeschiedenis van Jan Bakker is te zien dat Jan Bakker haar samenwerkingspartners ook zoveel mogelijk uit Oldebroek en omgeving haalt. Dit heeft niet alleen voor Jan Bakker positieve effecten maar de hele regio profiteert hiervan mee. Want alleen kunnen wij niet veel maar samen kunnen we alles aan. Samen denk in oplossingen. Samen zullen wij dan ook het nieuwe seizoen ingaan en wij wensen OWIOS goede sportieve prestaties toe en vooral dat alle leden en vrijwilligers met veel plezier het nieuwe seizoen gaan beleven. Dat staat bovenaan. Wij als Jan Bakker zullen ons best doen om onze bijdrage ook te leveren.”  Zo luidt de tekst in de presentatiegids 2017/2018 van OWIOS.

 

Jan Bakker trotse hoofdsponsor V.V. OWIOS