Infra

Voor de werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw heeft Jan Bakker contracten met diverse grote opdrachtgevers. Ook worden voor particulieren en kleine zakelijke opdrachten in de regio werkzaamheden uitgevoerd.

Eigen wagenpark

Alle voorkomende werkzaamheden, zoals het transport van wegenbouwmaterieel, zand, freesasfalt en puingranulaat, vinden plaats met eigen wegenbouwauto’s. Onder andere met de zeer wendbare 8×4 en 10×4 widespread kippers. Voor zanderige ondergronden hebben we zeer sterke 10×8 en 8×8 kippers. Waar 10×4 aut0’s tien wielen hebben waarvan 4 zijn aangedreven, beschikken deze giganten over 8 aangedreven wielen. De 10×8 auto’s zijn daarnaast nog uitgerust met een lift-as waarbij de niet aangedreven wielen omhoog gezet kunnen worden, waarmee je een 8×8 voertuig overhoudt. Tevens zijn ze uitgerust met grotere banden, speciaal voor terreinwerk.

Met onze multifunctionele bandlossers is horizontaal en gedoseerd lossen een peuleschil. Onder bruggen, in tunnels of in nauwe ruimtes; lossen gebeurd veilig en gemakkelijk. Losse trailers en een knijperauto maken ons wagenpark voor de wegenbouw compleet.

Emissieloos transport

Op zoek naar duurzaam transport? Als voorloper in de logistieke sector maakt Jan Bakker gebruik van 3 elektrische knijperauto’s en zijn in 2022 ook 2 waterstof aangedreven voertuigen in de infra in gebruik genomen. Deze vrachtwagens zijn volledig emissieloos!

Inhuur mogelijkheden

Waar nodig, kunnen we bij grote klussen gebruikmaken van ons uitgebreide charternetwerk. Daarmee behoort ook het inzetten tot enkele honderden voertuigen tot de mogelijkheden. Voor elke uitdaging in het infra transport zorgen we voor een afgestemde oplossing!

Meer weten over tarieven, mogelijkheden en werkschema? Neem rechtstreeks contact op met onze infraplanners: 085-3013349