Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg 2017

31 okt t/m 2 nov 2017

Jaarlijks vindt u als brancheprofessional uit de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche een totaaloverzicht van producten en diensten in uw sector op de beursvloer. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechiek, stalinrichting, stallenbouw, voeding en het Beter Leven Keurmerk komen aan de orde.

 


Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2017

28 – 30 november 2017

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Gorinchem is een uniek kennis- en contactplatform voor de complete rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Deze vakbeurs is dé plek om kennis te maken met de nieuwste landbouwmachines en producten. Tijdens RMV Gorinchem legt u nieuwe contacten en doet u zaken met branchegenoten uit Nederland en Belgische grensgebieden.

 


Landbouw Vakbeurs Assen 2017                                         

28 nov t/m 1 dec 2017

Dit jaar vindt de 8e editie van de Landbouw Vakbeurs Assen plaats. Deze tweejaarlijkse vakbeurs is uitgegroeid tot een van de grootste agrarische vakbeurzen van Nederland. Elke twee jaar is dit dé vakbeurs waar akkerbouwers en melkveehouders zich orienteren op nieuwe producten en mogelijke investeringen voor hun bedrijf. Een bezoek aan de Landbouw Vakbeurs Assen is een absolute ‘must’ voor elke agrarier in Noord- en Oost-Nederland.