Zoals eerder op de website vermeld en misschien wel vernomen op een van de beurzen stonden onze vertegenwoordigers in november en december op verschillende agrarische beurzen met de actie: “Van elke vracht fourage besteld op de beurs schenken wij €50,- aan KWF Kankerbestrijding”.

Met gepaste trots kunnen wij bekend maken dat er maar liefst €6500,- door ons is overgemaakt naar dit goede doel! De opbrengst van deze actie is inmiddels gecommuniceerd via verschillende media kanalen waaronder de Jan Bakker facebookpagina. 

Waarom deze actie?

Bij Jan Bakker kennen we de gevolgen van de vreselijke ziekte kanker. Daarin zijn wij helaas niet uniek, wie kent er niet iemand die met deze ziekte te maken heeft of heeft gekregen? Iemand die vol goede moed de strijd aan is gegaan tegen kanker, iemand die de strijd heeft verloren of iemand die nog dagelijks de gevolgen van de ziekte ervaart. Kanker raakt ons allemaal.

Om kankerpatiënten in de toekomst meer tijd en kans te geven is onderzoek nodig. En om onderzoek mogelijk te maken is geld nodig. Eind 2016 stonden wij op meerdere agrarische beurzen, en wat beter dan een beursactie te organiseren waar we samen anderen mee kunnen helpen? Past goed bij ons motto SAMEN STERK! En dat hebben we laten zien, samen met onze vaste

Eind deze maand staan wij 3 à 4 dagen op de Rundvee Mechanisatie Vakdagen te Gorinchem en op de Landbouw Vakbeurs te Assen, en wat beter dan een beursactie organiseren waarmee we samen anderen kunnen helpen? Past goed bij ons motto SAMEN STERK!

Bekendmaking bedrag beursactie KWF