OP 22 MAART EN 19 APRIL VAN DIT JAAR WAS HET 25 JAAR GELEDEN DAT JAN VAN DEN BOSCH EN TEUNES VAN KOLTHOORN BIJ JAN BAKKER IN DIENST TRADEN. TER ERE VAN DIT PRACHTIGE JUBILEUM WERDEN DE BEIDE HEREN AFGELOPEN ZATERDAG IN HET ZONNETJE GEZET DOOR MIDDEL VAN EEN FEESTELIJKE RECEPTIE.

In het klein werd er aan deze jubilea op de dag zelf aandacht aan geschonken door middel van een taart en broodjes. Afgelopen zaterdag was echter de grote dag waarop beide heren op passende wijze, in een uiterst nette, gepoetste en versierde vrachtwagen, thuis werden opgehaald. De rit ging naar Café, Restaurant en Partycentrum Coelenhage te Wezep alwaar familie, vrienden, kennissen en collega’s klaar stonden om de mannen warm te onthalen.

Tijdens een korte speech van financieel directeur Henk van de Vosse werd even aangestipt hoe de heren in al die 25 jaar hun inzet hebben getoond en hoe dat is ervaren. Jan Bakker bood ze daarop een cheque aan ter waarde van €12.500,- als blijk van waardering voor hun jarenlange inzet. Onderstaand een foto impressie van deze dag.

foto van Jan Bakker Oldebroek.foto van Jan Bakker Oldebroek.foto van Jan Bakker Oldebroek.foto van Jan Bakker Oldebroek.foto van Jan Bakker Oldebroek.

foto van Jan Bakker Oldebroek.

foto van Jan Bakker Oldebroek.

foto van Jan Bakker Oldebroek.foto van Jan Bakker Oldebroek.

foto van Jan Bakker Oldebroek.

foto van Jan Bakker Oldebroek.

foto van Jan Bakker Oldebroek.

foto van Jan Bakker Oldebroek.

25 jaar in dienst : Jan van den Bosch en Teunes van Kolthoorn