De prijs van aardappelpersvezels per ton bedraagt: €31,90 per ton. Exclusief btw. 

Voor deze prijs geldt franco bij u thuis geleverd. Eventuele kortingen van een afgesloten doorvoercontract zijn nog niet meegerekend. Sluit vandaag nog een doorvoercontract af en profiteer bij Jan Bakker van aantrekkelijke kortingen.

 

Avebe

Avebe verwerkt aardappelen voor consumptie, industrie en diervoeding. Uit voeraardappelen wordt zetmeel gewonnen waarbij aardappelpersvezels vrijkomen. Dit is een bijproduct en zeer geschikt voor het voeren aan rundvee. De productie van aardappelpersvezels gebeurd op meerdere locaties in o.a. Nederland en Duitsland. Dit maakt het logistiek aantrekkelijk en daarmee is Avebe voor ons een waardevolle handelspartner.

 

Aardappelpersvezels

Aardappelpersvezels zijn uitstekend toe te passen als vervanger van krachtvoer, wat gunstig is voor de voerkosten. Het rundvee profiteert maximaal van het hoge energie- en zetmeelaanbod van aardappelpersvezels. Daarnaast is dit product ook geschikt voor het afdekken van graskuilen, maïskuilen en stapelbare co-producten. Aardappelpersvezels hebben een hoge voederwaarde en stimuleren het melkeiwitgehalte. Onze vertegenwoordigers kunnen u adviseren over de juiste aardappelpersvezels in het rantsoen van uw vee.

Nog even de voordelen van het voeren van aardappelpersvezels op een rijtje:

  • Meer melkeiwit
  • Laag fosfor gehalte (voordelig voor mestboekhouding)
  • Hoge voederwaarde
  • Eenvoudig in te kuilen

Heeft u al een door voer contract afgesloten? Doe dit voor 1 oktober 2017 en u profiteert van aantrekkelijke kortingen! Bel rechtstreeks met de binnendienst op 0525-637277 of neem contact op met uw vertegenwoordiger.

 

Prijzen aardappelpersvezels 2017 bekend